LIVRARE ȘI RETUR GRATUIT

Livrari si Returnări

LIVRĂRI

1.UNDE POT SĂ PRIMESC COMANDA?
Aceasta poate fi trimisă la o adresă aleasă de tine (la domiciliu, la locul de muncă etc. - niciodată la o căsuţă poştală).

2.ŢARA ÎN CARE SE FACE LIVRAREA POATE FI DIFERITĂ DE ŢARA DIN CARE SE FACE ACHIZIŢIA?
Da. Ţara în care se face livrarea poate să nu fie aceeaşi cu ţara din care a fost făcută achiziţia.

3.ÎN CÂT TIMP VOI PRIMI COMANDA? 
National (Romania) termenele de livrare depind de tipul de livrare selectat. Livrările standard se efectueaza între 3 şi 5 zile lucrătoare. În perioadele de reduceri, termenele de livrare pot creşte.

Toate livrările internaționale se vor efectua prin intemediul serviciului DHL express întru-un interval de 3 si 6 zile lucrătoare depinzând de țara în care se face livrarea.

4.CÂT TREBUIE SĂ PLĂTESC PENTRU SERVICIUL DE LIVRARE?

Taxele de transport pentru livrarea standard in Romania sunt de 15 RON.  Livrarile in Romania se efectueaza prin intermediul partenerilor FANCurier.

THE WOMEN'S LOCKER livrează international prin intermediul partenerului DHL EXPRESS. Costurile de livrare se vor modifica automat în momentul în care completați adresa unde vreți să primiti coletul.

5.POT SĂ URMĂRESC COMANDA? 
Da, în secţiunea „Comenzile mele” din „Contul meu”, poţi vedea starea comenzii tale. Dacă nu eşti înregistrat, apasă pe link-ul „Confirmarea comenzii”, din e-mailul de confirmare primit, pentru a vedea starea comenzii tale.

6.CARE ESTE PROCESUL DE LIVRARE LA DOMICILIU?
Dupa plasarea comenzii, îţi vom trimite un e-mail prin care îţi vom confirma că articolele tale au fost expediate (când comanda ta va pleca de la depozit), un altul cu numărul de urmărire (cu un link către site-ul web al curierului) şi, în sfârşit, curierul îţi va trimite un SMS sau un e-mail pentru a te informa în legătură cu livrarea.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

RETURNARI

1.POT SĂ RETURNEZ ORICE ARTICOL PE CARE-L CUMPĂR DE PE WOMENSLOCKER.EU? 
Da, cu condiţia să respecţi termenii şi condiţiile prezentate mai jos. 
Majoritatea produselor noastre sunt clasificate ca fiind pentru uz personal, fapt care înseamnă că nu vor fi acceptate returnări în cazul în care ambalajul de protecţie a fost deschis, sau dacă sigiliile igienice şi alte elemente de protecţie au fost înlăturate. De asemenea, nu acceptăm returnări în cazul articolelor care au fost purtate, spalate, etichetele produsului nu mai sunt prinse sau în cazul în care produsul este deteriorat sau marcat.

Schimburile şi rambursările nu sunt acceptate în cazul cupelor detaşabile. 
În cazul în care există îndoieli cu privire la starea articolelor de îmbrăcăminte returnate, opinia personalului specializat de la WOMENSLOCKER.EU va prevala, în urma inspectării corespunzătoare a articolului, pentru a preveni returnarea frauduloasă de produse care au fost purtate sau deteriorate.

2.CUM RETURNEZ UN ARTICOL? 
Ridicare de la domiciliu: 1. Trimite un mail catre team@womneslocker.eu sau ia legatura cu echipa noastră la 0040 0722844286 și solicita autocolantul de returnare. Acesta permite returnarea gratuită a comenzii. 2. Lipește autocolantul de returnare pe colet și asigură-te că atât codul de bare, cât și informațiile corespunzătoare sunt lizibile. 3. Adauga o copie a facturii produsului 4. Vei fi contactat/a de catre curier în vederea preluării coletului.

Vrem să fiti complet multumită de comanda efectuată și de noile produse drept pentru care returul este gratuit.

3.CÂT TIMP AM LA DISPOZIŢIE PENTRU A RETURNA UN ARTICOL? 
Termenul-limită pentru orice returnare este de 14 de zile calendaristice de la data expedierii.

4.TREBUIE SĂ PLĂTESC CEVA PENTRU RETURNARE? 
Returnările către WOMENSLOCKER.EU sunt întotdeauna gratuite.

5.CUM ÎMI VOI PRIMI BANII ÎNAPOI? 
Odată ce rambursarea a fost aprobată, vei primi plata prin aceeaşi metodă pe care ai utilizat-o pentru a efectua achiziţia.

6.CÂND ÎMI VOI PRIMI BANII ÎNAPOI? 
După aprobarea rambursării (articolele trebuie să fie în stare perfectă şi să fie etichetate), vei primi un e-mail de confirmare, prin care vei fi informat că suma va fi plătită în contul tău în câteva zile. 
Nu uita că rambursarea unei sume pe un card de credit depinde întotdeauna de bancă. Mentionam ca suma achitata în vederea livrării initiale nu va fi returnată.

7.CE TREBUIE SĂ FAC DACĂ SUMA RESTITUITĂ ESTE INCORECTĂ? 
Contactează departamentul nostru de relaţii cu clienţii şi vom încerca să rezolvăm problema în cel mai scurt timp posibil. 
WOMENSLOCKER.COM îşi rezervă dreptul de a refuza rambursările solicitate în afara termenului prevăzut sau în cazul articolelor care nu se află în aceeaşi stare ca atunci când au fost primite.

Ai nevoie de ajutor?
 +40722844286  team@womenslocker.eu
De luni până vineri, de la 09:00 la 18:00.