LIVRARE ȘI RETUR GRATUIT

PUTERNICE, AMBIȚIOASE, FRUMOASE

THE WOMEN'S LOCKER MINDSET
                                                                                                     
Încercăm lucruri noi, pentru că ne plac provocările.
Suntem competitive, aspirând la cele mai bune rezultate.
Ne antrenăm în echipă, deoarece bucuria este mai mare atunci când o împărtășim.
Ambițioase pană la ultimul km, ultima secundă a clasei de grup sau pană când gasim echilibrul pentru asana perfectă.
Reușim, pentru că ne-am setat să o facem!

 

Viața este un teren de joacă și competițiile sunt la tot pasul. 
Fii pregătită să îi faci față!

Pentru antrenamentele tale, pentru orele de meditație sau yoga, pentru clasele preferate sau pentru cele mai intense provocări sportive, THE WOMEN'S LOCKER dezvoltă, testează și produce, echipamente functionale, folosind materiale premium, cu functii support.
Cu fiecare produs vrem să ne asigurăm că tu vei fi prgatită pentru fiecare nou start. Ready, set, GO!

MATERIALELE NOASTRE

Pasiunea pentru performanță tehnică, inovație și calitate, ne-a determinat să lucram doar cu materiale superioare pentru dezvoltarea noului tău echipament sportiv. 
Materialele folosite iți oferă comfortul, siguranța și caracteristicile necesare pentru a fi pregatită celor mai intense activități fizice.

DESIGN

Pe cât de important este să ne protejam corpul, pe atât de important este să ne simțim încrezătoare în timpul antrenamentelor și a competițiilor.
Echipa de design THE WOMEN'S LOCKER concepe colecțiile, îmbinând tendințele în materie de modă cu materiale tehnice profesionale folosite in sporturile de performanță. 
Tiparele sunt create manual, dezvoltate astfel, încât să îți ofere susținerea potrivită în punctele cheie.

SUSTENABILITATE


Pe cât de active suntem pe atât de tare credem în filozofia “slow clothing”.
Credem în alegerile care aduc plus valoare, sens și în faptul că planetă trebuie să fie locul de joaca și pentru generațiilor următoare.
Echipamentele THE WOMEN’S LOCKER sunt concepute pentru a rezista în timp stresului mecanic din timpul exercițiilor, iar modalitatea de producție este eficientizată respectând criterii de sustenabilitate precum:

Echipa de producție - toate produsele THE WOMEN’S LOCKER sunt croite de personal calificat, în atelierul din București, România, fără a fi implicați minori, tot procesul fiind efectuat condiții de siguranță și confort maxim.


Materiile prime - împreună cu partenerii noștri am declanșat o utilizare din ce în ce mai constantă a firelor reciclate, atât pe bază de poliester, cât și pe bază de poliamidă. Toate materialele folosite în conceperea produselor au fost testate pentru substanțe nocive și că, prin urmare, articolele sunt inofensive în termeni ecologici umani fiind cerificate STANDARD 100 OEKO-TEX®.


Partenerii nostri - alegem să încheiem parteneriate doar cu furnizori ce ne împărtașeșc propriile principii atunci când vine vorba de reducerea și încercarea de a reduce poluarea și risipa de producție.


Ambalaje - Toate produsele THE WOMEN’S LOCKER sunt ambalate în cutii din carton reciclat și împachetate în hârtie.


THE WOMEN'S LOCKER, este prezent în 5 țări, prin intermediul site-ului www.THEWOMENSLOCKER.com