LIVRARE ȘI RETUR GRATUIT

THE COACH

Orele, minutele, nu sunt tot timpul de partea noastră. Ne-ar placea ca ziua să aibă 28 de ore și poate, nici atunci nu ar fi suficient. Trăim într-o lume mereu în mișcare pe repede înainte și nu de puține ori ni se întamplă să neglijăm unul dintre cei mai importanți piloni ai bunăstării noastre - nutriția. Suntem sigure că ți s-a întâmplat să mănânci lucruri pe care le-ai regretat ulterior sau că în vestiar după antrenament ai fost reținută să o întrebi pe tipa cu abdomene ce mănancă la mic dejun. E ok. O poți face acum!

În secțiunea LOCKER TALK, Ana va publica articole și hint-uri, va răspunde la întrebari, astfel încât tu, să iți poti atinge mai ușor obiectivele și să te alimentezi corespunzător. 

Ana Szabadszalasi este nutriționist acreditat de Ministerul Educației și Cercetării fiind certificată la cel mai mare institut de nutriție din lume: Precision Nutrition Canada. Fiind îndragostită de sens și firesc a pus aceste îngrediente în toate programele nutritionale pe care le creeză.

Misiunea ei este să ajute femeile să rupă ciclul dietelor, să piardă în greutate pentru totdeauna și să se simtă încrezătoare și frumoase. Nu crede în diete pentru ca ele nu generează cu adevarat o schimbare de comportament profundă.

Ana crede că obiceiurile sustenabile practicate cu consistență alături de o abordare flexibilă și firească sunt cele mai bune unelte cu care ne putem echipa atunci cand vrem să slăbim, să ne modificam compoziția corporală și să ne menținem rezultatele.

 Schimbarile de durata incep din interior spre exterior, de la minte la trup.                                                      

                 


Lasă un comentariu