LIVRARE ȘI RETUR GRATUIT

Mici detalii care fac mari schimbări

Doamnelor, cine a spus că nu se pot face mai multe lucruri în același timp și chiar să avem rezultate. Se poate, însa, se poate dacă o facem cu puțina atenție și multă perseverență.

Descoperiți mai jos 5 moduri simple pentru a reduce stratul de grasime și a crește masa musculară în același timp. Iată cum!

1 CREȘTE CONSUMUL ALIMENTELOR BOGATE ÎN PROTEINE

Nu iți fie teamă să crești consumul de proteine. Povesteam în articolul precedent că dieta nu înseamnă înfometare. Încearcă să mărești consumul proteic cu 4-5 grame de proteine raportat la greutatea ta. Asigurând un flux constant de proteine pe tot parcursul zilei, protejezi astfel țesutul muscular să se deterioreze. Astfel, la o greutate de 65 kg ar trebui să asiguri un flux de 325 grame de proteine. (65*5 grame de proteine)

                                                      
   
Pare mult? Fară grijă ; dacă transformam ce ar însemna în calorii, am ajunge doar la 1200 de calorii dintr-un total de 2500 calorii de care ai nevoie pentru ca corpul tău să opereze normal. O dietă cu un aport proteic ridicat ajută semnificativ la totalul caloriilor ce sunt arse pe parcursul zilei.

2 ANTRENEAZĂ-TE PENTRU MASĂ MUSCULARĂ NU PENTRU A PIERDE DIN GRĂSIMI

Petrecând prea mult timp făcând circuite interminabile, folosind greutatăți ușoare cu multe repetări nu este tocmai cea mai buna rețetă pentru creșterea masei musculare. În schimb, concentrează-te pe mișcări compuse din genoflexiuni, îndreptări cu greutăți, presă sau exerciții ramat. Odată ce ai ajuns la un confort cu o anumită greutate, nu zăbovi prea mult și marește treptat astfel încât să poți face doar 6-8 repetări pe set. Încearcă să fii cât mai eficientă posibil.

                                                      

Lucrează maxim 2 grupe de mușchi într-o sesiune de antrenament și nu sta mai mult de 1 oră jumătate în sală. Mai avem și alte lucruri de rezolvat. Însă cât te antrenezi, încearcă să te deconectezi cât mai mult posibil de tot ce înseamnă social media și online shopping.

3 REDU CARBOHIDRAȚII

Probabil te așteptai că o să ajungem și la acest pas. Da, trebuie reduși, însă nu complet, doar până la un nivel la care aceștia sunt folosiți de corpul tău într-un mod cât mai eficient. Multe dintre noi avem o reală problemă când trebuie să abordăm acest pas, însă nu uita că dacă ai luat o decizie, incearcă să o duci pană la capat fară scurtături sau excepții.

Consumă carbohidrați în momente cheie, astfel încât să poți beneficia de beneficiile lor cât mai mult. 2-3 ore înainte de antrenament sau imediat după. Restul carbohidraților din cursul zilei trebuie să provină din legume bogate în fibre, paste integrale sau fructe. Legumele te vor ajuta să îti menții nivelul de energie și vor ajuta la combaterea senzației de foame.

4 MĂNÂNCĂ GRĂSIMI SĂNĂTOASE

Multe femei reduc drastic aportul de grăsimi în încercarea de a pierde în greutate. Rezultatul? Da, vor pierde în greutate însă acest lucru vine însoțit și cu pierderea părului și degradarea unghiilor. Grăsimile joacă un rol important în menținerea unei structuri celulare optime și un echilibru al hormonilor, aspecte care sunt esențiale pentru crearea unui mediu propice pentru creșterea masei musculare.

5 HIDRATEAZĂ-TE

Dezhidratarea îți poate oferi o senzație foarte neplăcută, atât fizic cât și psihic. Apa nu este bună numai pentru a ne potoli setea, însă este esențială pentru o digestie corespunzătoare, absorbiția nutrienților și cel mai important pentru arderea grăsimilor.  

                               

Tot am auzit; bea 2 litri de apă pe zi, bea 3 litrii de apă ... noi spunem pur și simplu BEA APĂ cât mai des posibil. Dimineața când te trezești, înainte de micul dejun, la 1 oră după ce ai mâncat, căt stai la birou, în mașină, în timpul antrenamentului, în timpul sedințelor . . . încearca să ai tot timpul în jurul tău o sticlă, o carafă, un pahar, o sticlă cu apă. Apa iți purifică sistemul, îți oferă o senzație de sațietate și ne ajută să funcționăm în parametrii normali. Încearcă să înlocuiești toate băuturile din comerț pe care poate le consumai pană acum cu apă. O să ramâi surprinsă de rezultate în mai puțin de o lună.

Îți poți îmbunătății stilul de viață, tonusul și starea de spirit prin mici modificări, făcute treptat. Ține doar de tine să începi; și noi credem că poți să o faci!

Așteptăm întrebarile voastre în sectiunea de mai jos și vă încurajăm să împărtașiți și să inspirați pe cei din jur, trimițând poveștile voastre pe team@womenslocker.eu 

 

 


Lasă un comentariu